Kantoor RKWBV voorlopig gesloten voor bezoek


Ook de R.K. Woningbouwvereniging Zeist volgt het advies van het RIVM en de regering op. Wij werken zoveel mogelijk vanuit huis en nemen preventieve maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Ons kantoor is daarom voorlopig gesloten voor bezoekers. Bezoek aan ons kantoor is uitsluitend mogelijk na het maken van een afspraak.
Wij blijven uiteraard bereikbaar via de e-mail of telefoon:
• info@rkwbv.nl
• (030) 698 50 30

Persoonlijke afspraken met onze medewerkers kunnen worden afgezegd
Persoonlijke afspraken met medewerkers zeggen wij zo veel mogelijk af. Waar mogelijk is er telefonisch contact in plaats van een fysieke afspraak. Beeld/videobellen is ook mogelijk.

Is het nodig dat er toch fysiek een afspraak met ons is (op ons kantoor of bij u thuis), dan vragen wij u vooraf of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft.
Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. We maken dan een nieuwe afspraak met u als uw klachten verdwenen zijn.

Als u geen klachten heeft en onze medewerkers komen bij u thuis, dan zullen zij altijd een mondkapje of gelaatsscherm dragen en eventueel handschoenen. Wij vertrouwen erop dat u ook bij u thuis voldoende afstand van onze medewerkers houdt.

Hulp nodig of eenzaam?
Zit u door het Coronavirus thuis en heeft u hulp nodig? www.alsjijzorgtpasikop.nl is een initiatief dat hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar brengt. Bijvoorbeeld voor het halen van boodschappen.

Speciaal voor eenzame ouderen is MeanderOmnium dagelijks bereikbaar, neem contact op met (030) 694 04 00.

Ook het Rode Kruis heeft een hulplijn. Heeft u een luisterend oor, advies of extra hulp nodig ? Dan kunt u contact opnemen met de (070) 445 58 88. Dit nummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9:00 – 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00-16:00 uur.

Kijk voor meer informatie over het Coronavirus op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.
Heeft u vragen over het Coronavirus? Neem dan contact op met het RIVM via 0800 1351 (dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur).
Op de website van de gemeente vindt u informatie over het Coronavirus en de gemeente Zeist, zie: https://www.zeist.nl/inwoner/uitgelicht/coronavirus/