Zonnepanelen
Energiekosten bepalen een groot deel van de woonlasten. R.K. Woningbouwvereniging Zeist wil de woonlasten betaalbaar houden. Besparen op energie door het opwekken van zonnestroom helpt daarbij. Daarnaast is het goed voor het milieu.

Zonnepanelen huren
De aanschaf van zonnepanelen betekent een flinke investering. Lang niet iedereen kan die investering doen, daarom wil RKWBV huurders de mogelijkheid geven om zonnepanelen te huren. Dan profiteer je meteen van zonnestroom zonder de investering ineens. We bieden de mogelijkheid om zonnepanelen te huren wijk voor wijk aan. Dat houdt het voor ons behapbaar. Als het zover is, ontvangt u eerst een brief met meer informatie, waaronder een persoonlijk aanbod en een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst. Besluit u mee te doen, dan zorgen wij voor de plaatsing van de panelen.


Wij werken samen met Wocozon

Bij de plaatsing van zonnepanelen op onze huurwoningen met een ‘eigen’ dak, werken we samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk met het doel om huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom. Wocozon laat de zonnepanelen plaatsen door een erkende installateur en regelt ook het onderhoud van de panelen.

 

U hoeft niets te doen
Als uw wijk aan de beurt is, ontvangt u vanzelf een bericht. Als u interesse heeft in het huren van zonnepanelen, dan wordt uw dak beoordeeld. De ligging op de zon moet namelijk wel gunstig zijn.